Site Overlay

Leverandører

Combi Wear Parts
Slitedeler til gravemaskin & hjullastere.
Vi er forhandler av Combi Wear Parts. En produsent vi finner blandt de aller beste i verden. CWP er representert over hele verden og vi er stolte av og ha produktene deres i vårt sortement.

Götene Ufo AB
Götene Ufo AB er et gammelt og rikt selskap som har vært dedikert til sveising og maskinering av høyfast konstruksjonsstål helt siden oppstarten i 1953. I løpet av de siste 20 årene har fokuset vært på design, produksjon og salg av redskaper til gravemaskiner og hjullastere. Målet vårt er å lede utviklingen av kvalitetsprodukter til byggebransjen.

D’Avino
D’Avino er en Italiensk familiebedrift som har produsert maskiner siden 1950-tallet. Dette er maskiner av meget høy kvalitet som er utviklet over mange år. Maskinene (D12 og 120TW) er unike med sin 4-hjullstyring med 3 forskjellige svingmoduser. Maskiner med lav egenvekt, for en høyere lovlig nyttelast på vei. Alle disse maskinene blir registrert på hvite skilter som motorredskap.

Lilleseth Kjetting AS
Vi selger alle type kjetting fra Lilleseth, med 70 års erfaring leverer de kvalitet vi kan stole på. Ta kontakt med oss for pris.